Wat is fulfilment

Het ouderwetse orderpicken heet ook wel fulfilment.

Fulfilment betekent eenvoudig gezegd de volledige afhandeling van orders uit een webshop of groothandel. Dit order proces begint bij het plaatsen van een order en eindigt bij het overhandigen van een pakket door de pakketbezorger. 

Tegenwoordig willen consumenten steeds sneller of met steeds meer gemak het bestelde artikel in huis hebben. Met ons fulfilment bedrijf spelen wij in op de wensen van uw klant. Zo kan de klant er zelf voor kiezen waar en wanneer deze het pakket wilt ontvangen. 

All-in fulfilment is dat mogelijk?  Jazeker

Elk bedrijf wilt direct weten wat de totale kosten voor fulfilment zijn. Binnen ons fulfilment bedrijf werken wij met transparanten all-in tarieven per order of beter per verzendsticker. Wij bieden zowel fulfilment voor het brievenbuspakket als voor het gewone pakket. 

Fulfiment is uitbesteden geen probleem.

all-in tarieven bekijken

Fulfilment

Samengevat is de orderverwerking het volledige logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. 

Heb je al een webshop maar wil je niet de aandacht en tijd verliezen met het verwerken van je orders? Via onderstaande button ga je naar de mogelijkheden.

GA NAAR ORDERS-PICKEN